Volg je ons al op Facebook ?

 

Klik hier en volg ons !

Slaaptherapie

Iedereen slaapt wel eens slecht. Dit heeft niet direct gevolgen voor de gezondheid. Maar als je langere tijd slecht slaapt neemt de vermoeidheid toe en ervaar je steeds meer beperkingen in je functioneren. Op den duur brengt het ook emoties met zich mee, zoals angst, verdriet en boosheid. Je vraagt je af: hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan? Zal ik ooit weer beter slapen? Slaaptherapie kan dan een oplossing bieden.
 

Slaaptherapie


Een effectieve manier om van je slaapprobleem af te komen is slaaptherapie met de SlaapSlim-methode bij Houdingstherapie Emmeloord. Je slaapcoach gaat samen met jou aan de slag om de vicieuze cirkel te doorbreken met praktische tips en oefeningen. Je krijgt weer grip op je slaap, voelt je energieker en kunt zo weer alles uit je dag halen!
 
Wil u meer informatie over slaaptherapie en/of slaapproblemen ? Kijkt u dan eens op http://slaapslim.nu/ . Op deze website vind u de informatie omtrent de slaapproblematiek en behandelmethode.
 
Als slaapcoach ben ik lid van het Netwerk Slaapslim. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de meest recente inzichten op het gebied van slapeloosheid.

Houdingstherapie Cesar Mensendieck Emmeloord helpt je bij slaapproblemen. Wij zijn gevestigd aan de Bouwerskamp 9 te Emmeloord. We hebben al vele personen met slaapproblemen uit Urk, Emmeloord, Marknesse, Kraggenburg, Luttelgeest, Creil, Espel, Bant, Kuinre, Ens, Nagele, Vollenhove, Zwartsluis en omliggende dorpen in de Noordoostpolder en flevoland geholpen om de klachten te behandelen door middel van slaaptherapie.